Rai ulang tahun pertama Nice Wall Motor Malaysia dengan rebat sehingga RM20k untuk Ora Good Cat

Rai ulang tahun pertama Great Wall Motor Malaysia dengan rebat sehingga RM20k untuk Ora Good Cat

Ulang tahun sentiasa manis untuk diingati, dan untuk itu Nice Wall Motor (GWM) akan meraikan sambutan ulang tahunnya yang pertama di pasaran Malaysia dengan menawarkan rebat segera sehingga RM20,000 bagi pembelian Ora Good Cat dalam warna terpilih, sepanjang bulan ini.

Anda juga turut berpeluang untuk memenangi hadiah utama bernilai RM18,888 serta pelbagai lagi hadiah lain termasuk telefon pintar Honor X9b yang baru saja dilancarkan, serta pakej perkhemahan Lubar sebaik sahaja tempahan Ora Good Cat anda berjaya dilakukan dalam bulan November ini, dengan pendaftaran kenderaan pula sebelum 31 Disember 2023. Jangan lepaskan peluang ini!

Nice Wall Motor Malaysia akan berada di Artbox Malaysia yang berlangsung di medan kereta terbuka Sunway Pyramid (bertentangan Sunway Resort) hujung minggu ini, dari 17-19 November 2023. Ruang pameran GWM berkenaan akan menampilkan mannequin seperti GWM Cannon, Haval H6 dan juga Ora Good Cat. Sesi pandu uji untuk semua mannequin berkenaan juga disediakan; klik di sini untuk tahu lebih lanjut!

Nice Wall Motor Malaysia juga memperkukuhkan kedudukannya di sini dengan menandatangani MoU bersama EP Manufacturing Berhad untuk merintis jalan bagi kilang pemasangan tempatan (CKD) di Melaka, dengan menjangkakan lebih banyak barisan mannequin SUV, trak pikap dan EV yang akan dikeluarkan dari sini.

Rangkaian pengedar yang luas menjanjikan kelegaan fikiran, dan rancangan perluasan jenama ini juga menunjukkan ia bakal berkembang lebih pesat. Dengan tawaran masa terhad untuk Ora Good Cat, sekaranglah masanya untuk menikmati nilai terbaik EV bersama Nice Wall Motor Malaysia. Jangan lupa untuk berkunjung ke lokasi hujung minggu ini. Klik di sini untuk maklumat lanjut!